Hämeen ammattikorkeakoulun koulutustarjontaa yrityksille, yrittäjille ja yksityishenkilöille

TEHOSTA B2B-MARKKINOINTIA JA -MYYNTIÄ

Sparraava koulutuskokonaisuus, jossa sisältö rakentuu aina koulutettavan yrityksen ja henkilöstön tavoitteisiin. Koulutus voidaan pitää suomeksi tai/ja englanniksi. Tutustu tarkemmin sisältöön:

https://www.hamk.fi/2021/tehosta-btob-myyntia/

 

KESTÄVÄN KEHITYKSEN OSAAJA

Sinustako suunnannäyttäjä ja muutoksentekijä? Opiskele kestävän kehityksen osaajaksi! Tutustu tarkemmin sisältöön ja hae:

https://www.hamk.fi/korkeakouludiplomi/kestavan-kehityksen-osaaja/

 

AVOIMET OPINNOT

Hämeen ammattikorkeakoulun avoimessa opintotarjonnassa on paljon eri alojen opintoja ja niitä voivat suorittaa kaikki halukkaat. Niiden avulla voit kehittää ammattitaitoasi tai päivittää olemassa olevaa osaamistasi, niiden kautta voit myös tähdätä tutkintoon.

Osa Hämeen ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista tarjotaan maksuttomina työttömille, lomautetuille, eläkeläisille ja toisen asteen opiskelijoille 1.8.2021 alkaen. Maksuttomuus on voimassa toistaiseksi ja se koskee vain osaa avoimista opinnoista. Tutustu tarjontaa ja ilmoittaudu mukaan:

https://www.hamk.fi/hae-hamkiin/avoin-amk/avoimet-opinnot/

 

UUDELLE URALLE HOITOTYÖSSÄ – Päivityskoulutus sairaanhoitajille

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat suorittaneet sairaanhoitajatutkinnon (opistoaste tai AMK), mutta eivät ole tehneet lainkaan tai pitkään aikaan koulutusta vastaavaa hoitotyötä.

https://www.hamk.fi/uudelle-uralle-hoitatyossa/

 

Tutustu tarkemmin eri alojen koulutustarjontaan:

https://www.hamk.fi/tyoelamapalvelut/taydennyskoulutus/