Hämeen ammattikorkeakoulun koulutustarjontaa yrityksille, yrittäjille ja yksityishenkilöille

RESURSSIVIISAS OSAAJA -KOULUTUS 22 OP / RESOURCE-WISE SUSTAINABILITY STUDIES 22 CR

Resurssiviisas osaaja -koulutus on maksuton tekniikan alan täydennyskoulutus, jossa syvennät rakennetun ympäristön energiatehokkuuteen tai teollisuuden materiaalitekniikkaan liittyvää osaamistasi ja opit tutkimus- ja tuotekehitysprojektien hallintaa. Koulutuksen laajuus on 22 opintopistettä YAMK-tasoisia opintoja. Hakuaika on 1.3.-25.5.2022.
Koulutuksen infotilaisuus järjestetään keskiviikkona 4.5.2022 klo 14-15 Teams-etäyhteydellä.

Lue lisää

VIRTUAALIMAAILMAN IOT-, DATA- JA PELIMOOTTORIOSAAJA -KOULUTUS

Virtuaalimaailman IoT-, data- ja pelimoottoriosaaja -koulutuksessa opit hyödyntämään uusimpia ICT-ratkaisuja. Opit rakentamaan virtuaalimaailmoja, joissa yhdistyvät Esineiden Internet, data ja pelimoottorit. Virtuaalimalleja voidaan hyödyntää esimerkiksi tuotekehityksessä, erilaisten laitteistojen käyttökoulutuksissa ja simulaatioissa. Opinnot on suunnattu kaikille uusimmista ICT-alan teknologioista kiinnostuneille. Koulutus sopii hyvin henkilöille, jotka haluaisivat työskennellä virtuaalimallinnuksen parissa. Osaajakoulutuksen voi suorittaa muiden opintojen tai työn ohessa. Ilmoittautumisaika 15.3.-1.8.2022.

Lue lisää.

TEHOSTA B2B-MARKKINOINTIA JA -MYYNTIÄ

Sparraava koulutuskokonaisuus, jossa sisältö rakentuu aina koulutettavan yrityksen ja henkilöstön tavoitteisiin. Koulutus voidaan pitää suomeksi tai/ja englanniksi. Tutustu tarkemmin sisältöön:

https://www.hamk.fi/2021/tehosta-btob-myyntia/

 

KESTÄVÄN KEHITYKSEN OSAAJA

Sinustako suunnannäyttäjä ja muutoksentekijä? Opiskele kestävän kehityksen osaajaksi! Tutustu tarkemmin sisältöön ja hae:

https://www.hamk.fi/korkeakouludiplomi/kestavan-kehityksen-osaaja/

 

AVOIMET OPINNOT

Hämeen ammattikorkeakoulun avoimessa opintotarjonnassa on paljon eri alojen opintoja ja niitä voivat suorittaa kaikki halukkaat. Niiden avulla voit kehittää ammattitaitoasi tai päivittää olemassa olevaa osaamistasi, niiden kautta voit myös tähdätä tutkintoon.

Tutustu tarjontaa ja ilmoittaudu mukaan:

https://www.hamk.fi/hae-hamkiin/avoin-amk/avoimet-opinnot/

 

UUDELLE URALLE HOITOTYÖSSÄ – Päivityskoulutus sairaanhoitajille

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat suorittaneet sairaanhoitajatutkinnon (opistoaste tai AMK), mutta eivät ole tehneet lainkaan tai pitkään aikaan koulutusta vastaavaa hoitotyötä.

https://www.hamk.fi/uudelle-uralle-hoitatyossa/

 

Tutustu tarkemmin eri alojen koulutustarjontaan:

https://www.hamk.fi/tyoelamapalvelut/taydennyskoulutus/