Business Park Riihimäen avajaiset

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n perustaman Business Park Riihimäen avajaiset pidetään 10.3.2022 klo 15. Viralliset avajaiset on jouduttu koronan takia lykkäämään kahteen otteeseen, mutta nyt viimeinkin pääsemme ne järjestämään. Pääpuhujana on Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.  Tilaisuuden avaa Riihimäen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riku Bitter.

”Olemme erittäin innoissamme että pääsemme nyt koronan väistyessä kehittämään Business Parkista riihimäkeläisen yrityselämän sykkivää sydäntä.”, toteaa Riihimäen elinvoimajohtaja ja Tilat ja Kehityksen tj Mika Herpiö.

Business Park Riihimäki on yhteisöllinen työtila yrityksille ja julkisille yrityspalveluille. Yritys tai vaikkapa etätyöntekijä voi vuokrata käyttöönsä pöydän tai huoneen. Tiloja voi vuokrata vakituiseen tai tilapäiseen käyttöön. Tilat ovat uudenveroisia, yhteisöllisiä ja ilmastoituja. Business Parkissa on myös neuvottelutiloja, joihin voi hankkia pysyvän käyttöoikeuden tai vaikkapa yksittäisen käyttökerran tarpeen mukaan.

Business Parkissa on mahdollisuus saada yrityspalveluita tarvittaessa jopa saman katon alta. Yritysvoimala Oy :n Riihimäen toimipiste on muuttanut Business Parkiin ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy :n toimisto muuttaa sinne 1.4. Tarjoamme Business Riihimäen alla yhteistyössä ratkaisuja yritysten tulevaisuuden tarpeisiin. Business Riihimäen kautta saa yhdellä kontaktilla pääsyn kaikkiin alueen yrityspalveluihin. Palvelut kattavat yrityksen eri elinvaiheet, koulutuspalvelut, työvoimapalvelut, tontit ja toimitilat. Business Parkissa järjestetään myös erilaisia yrityskoulutus- ja neuvontatapahtumia.

Sijainti osoitteessa Kaartokatu 2, Riihimäen kampusalueen osana tuo oman erityispiirteensä Business Parkkiimme. Business Park sopii erityisen hyvin yrityksille jotka pyrkivät hankkimaan työvoimaa HAMK:n ja Hyrian opiskelijoista robotiikastaan tunnetun Riihimäen kampukselta.  Erityisesti robotiikka-, ict- ja digialojen yrityksille tämä tarjoaa huikean mahdollisuuden, mutta Parkin ovet ovat toki avoinna kaikille yrityksille ja etätyöntekijöille, jotka hakevat yhteisöä yksinäisen etätyön elävöittäjäksi!

Business Park Riihimäen yhteistyöverkostoon kuuluvat Hyria Business, Hämeen Ammattikorkeakoulu HAMK, Hämeen ELY-keskus, Hämeen Te-Toimisto, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari, Riihimäen Yrittäjät, Robotiikkakampus, Suomen Ympäristöopisto SYKLI, Suomen Yrittäjäopisto, Yritysvoimala Oy, OP Etelä-Häme ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy.

Lisätietoja: Mika Herpiö, toimitusjohtaja, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy , p. 040 500 3345, mika.herpio@riihimaki.fi