HHJ, Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssi 2.3.2023 alkaen

Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssi

Hanki pätevyys toimia hallituksen jäsenenä ja kartuta omaa osaamistasi ja verkostojasi! Huippusuositussa HHJ-verkostossa on valtakunnallisesti jo 13 000 hallitusosaajaa.

Taattua laatua hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen!

”Hallitus on omistajalle ja toimitusjohtajalle kuin palloseinä. Hallituksen jäsenten tärkeä tehtävä on kysyä oikeita kysymyksiä. ”

Kestosuosittu HHJ-kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta, joiden lisäksi on ryhmätyö ja lukupaketti.  Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä erilaisten yritysten hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä menestyksessä. Kurssilla ratkotaan ryhmätöinä todellisten yritysten hallitustyön kysymyksiä.

Kenelle?
Kurssi sopii kaikille hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville henkilöille. HHJ-koulutukset auttavat yrittäjiä sekä yritys- ja kuntajohtajia hyödyntämään hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä tehokkaammin.

Ohjelma: 

1. jakso: Hyvä hallintotapa ke 2.3. klo 11.45 – 17.50
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi to 9.3. klo 11.45 – 17.20
3. jakso: Strategiatyö to 16.3. klo 11.45 – 17.10
HHJ-ryhmätyö to 23.3 klo 12 – 16.30
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus to 30.3. klo 11.45 – 19.00

Jokaiseen päivään liittyy yritys-case päivän aiheesta – sopivasti teoriaa ja käytäntöä.

HHJ-ryhmätyö:
HHJ-kurssiin sisältyy ryhmätyöpäivä, joka on ohjelmassa 3. ja 4. jaksojen välissä. Se on kohdeyritykselle erinomainen mahdollisuus saada yhdeksi päiväksi käyttöönsä ”advisory board” ja sitä kautta pohtia yrityksen tulevaisuuden strategioita ja hallitustyöskentelyn tuottamaa lisäarvoa. Ryhmätyöhön valitaan 3 kohdeyritystä, jotka ovat kurssilla edustettuina. Ryhmätyöpäivän aikana tutustutaan pienryhmissä kohdeyrityksen omistajuuteen, hallinnointiin ja toimintaan. Voit varata yrityksellesi kohdeyrityksen paikan jo ennakkoon (pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi).

Osallistumismaksu:
Kurssin normaalihinta 2350 € + alv 24 %, kauppakamarin jäsenetuhinta 1950 € + alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää kurssipaikan ja tarjoilujen lisäksi sähköisen työtilan, kurssimateriaalit sekä Hyvä Hallitustyö -kirjan. Kurssimaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 16.2.2023 mennessä. Lue lisää täältä.

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
Pirjo Kurki, puh. +358 40 197 9823 tai pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi