HAMK ja kevytyrittäjyyspalveluiden välittäminen

Hämeen Ammattikorkeakoulu pyrkii vastaamaan joustavammin alueensa yritysten ja toimijoiden tarpeisiin sekä tukemaan opiskelijoiden yrittäjyyttä avaamalla kevytyrittäjyyspalvelujen välityspalvelun HAMK Talents -palvelualustalle.

Jatkossa HAMKin opiskelijat ja valmistuneet, kevytyrittäjinä toimivat, voivat tarjota erilaista osaamistaan, ammattitaitoaan tai harrastusten kautta kertynyttä taitoaan yrityksille, yhteisöille sekä yksityishenkilöille. Kevytyrittäjän palveluita tarvitseva taho ostaa tuntiveloitusperusteisen tai urakkatoimeksiannon, jonka yksityiskohdista hän sopii etukäteen kevytyrittäjän kanssa. Toimeksiannon toteutuksen jälkeen kevytyrittäjä lähettää toimeksiantajalle laskun käyttämänsä laskutuspalvelun kautta. Toimeksianto ei edellytä pidempää sitoutumista tai työnantajan velvollisuuksia. Toimeksiannolla voi ostaa tekijän sekä osaamista hyvinkin pieneen ja rajattuun tarpeeseen tai vaihtoehtoisesti isoonkin projektiin. HAMKissa on paljon eri alojen opiskelijoita, joten tarjolla on hyvin monipuolista osaamista.

Hämeen Ammattikorkeakoulu ei vastaa toiminnasta, vaan tarjoaa palvelualustan töiden ja tekijöiden välittämiseen. HAMK Talents -alustalla voit tarjota toimeksiantoja kevytyrittäjille tai selata palvelussa olevia kevytyrittäjiä ja kontaktoida heitä suoraan.  Palvelussa ei välttämättä ole vielä lanseeraamisen alkuvaiheessa kaikkia kevytyrittäjiksi rekisteröityneitä opiskelijoita, jolloin kannattaa laittaa toimeksianto auki ja hakea tekijää tätä kautta. Palvelun käyttäminen vaatii profiilin luomisen. Tee profiili jo tänään osoitteessa www.tiitus.fi/hamk ja löydä työllesi tekijä!

Lisätietoja ja ohjeita palveluun käyttöön: https://www.hamk.fi/tyoelamapalvelut/opiskelijarekrytointi/