Mistä huomisen tekijät? – livestream

Hyria toteuttaa Mistä huomisen tekijät? -keskustelutilaisuuden pe 27.8. klo 14 – 15.30. Tapahtuma nostaa valokeilaan eri toimi- ja ammattialojen vetovoimaisuuden ja osaavan työvoiman saatavuuden.

Luvassa on ajankohtaista keskustelua ja uusia näkökulmia eri alojen osaamisen ja vetovoimaisuuden kehittämisestä. Ääneen pääsevät eri toimialojen parhaat asiantuntijat, mukana mm. Red Carpet -elokuvafestivaalin taiteellinen johtaja, näyttelijä Antti Luusuaniemi:

”Haluamme nostaa punaiselle matolle kaikki ne ammattiryhmät ja tekijät sekä heidän osaamisensa, jotka mahdollistavat elokuva- ja tapahtumatuotannon toteutumisen.”

Mukana myös mm. Perustava Groupin markkinointipäällikkö Valtteri Karjula, Keusoten henkilöstön kehittämispäällikkö Ville Saarikoski sekä johtava asiantuntija Milka Kortet Teknologiateollisuus ry:stä.

”Mistä huomisen tekijät -keskustelutilaisuus nostaa pöydälle ne kysymykset, jotka meidän tulisi yhteistyöllä ratkaista, jotta yritykset saavat osaavia työntekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Olemme löytäneet mielenkiintoiset ihmiset saman pöydän äärelle ja jokainen tuo tullessaan oman näkökulmansa asiaan. Nyt tarvitsemme ratkaisuja ja tekoja.” Hyrian yhteyspäällikkö Elina Sinivuori.

Keskusteluja emännöi valovoimainen kasvuvalmentaja Oona Kankkunen.

Yhteistyössä Hyria ja Red Carpet.

​​​​​​​Ilmoittautuminen maksuttomaan tapahtumaan on käynnissä osoitteessa: https://www.lyyti.in/mistahuomisentekijat

Tervetuloa mukaan!

Päivä

27.8.2021
Expired!

Aika

14:00 - 15:30
Hyria Business

Järjestäjä

Hyria Business
Puhelin
+358 40 663 7386
Sähköposti
hyriabusiness@hyria.fi
Verkkosivu
https://hbi.fi/