Erja Salonen aloitti Business Park Riihimäen yhteisömanagerina

Tervehdys kaikille!

Ilokseni saan kunnian olla mukana aloittamassa BusinessPark Riihimäen toimintaa jo heti ensi metreistä asti ja tässä kohtaa toiminnan alussa, on oiva tilaisuus kertoa myös hieman itsestäni.

Eli; olen siis Erja Salonen ja aloittanut vastikään BusinessPark Riihimäen yhteisömanagerina. Juuret on vahvasti Pohjanmaalla, mutta lähes koko aikuisikäni asunut, vaikuttanut ja työurani tehnyt Tampereella. Vähän reilu vuosi sitten käännettiin elämässämme uusi puhdas lehti ja tuolloin päätimme mieheni kanssa vaihtaa ns. täysin uusiin maisemiin ja uudeksi kotikaupungiksi valikoitui monien vaihtoehtojen ja mietintöjen jälkeen Riihimäki. Valinta ei ole kaduttanut vaan olemme erittäin tyytyväisiä kaupungin tarjontaan, ystävällisiin ihmisiin, palveluihin ja esim. meille niin tärkeä luonto on lähellä ja helposti saavutettavissa. Ei hullumpi valinta siis.

Työelämän saralla olen päässyt tekemään ja kokemaan monenmoista. Yrittäjyyttä on takana parturi-kampaajana, sitä ennen tein pitkän uran median, mainonnan ja markkinoinnin parissa, työskennellen mm. radiomaailmassa yhteyspäällikkönä b to b -sektorilla . Työkokemusta on kertynyt myös ohjelmatoimistosta, matkailualalta ja mm. myynnin saralta. Aika paljon on siis tullut nähdyksi ja koetuksi.

Avoimin mielin ja innostuneena hyppään siis nyt myös näihin yhteisömanagerin saappaisiin. Paljon on tietenkin opittavaa, kuten aina uuden edessä: uusi ala, uusi kohderyhmä ja uusia haasteita mutta työ tekijäänsä neuvoo, siihen luotan, kuten vanha sananlaskukin sen toteaa.

Toivon, että pystyn ja osaan auttaa työssäni juuri Sinua, joka tarvitset BusinessParkin apua yritysmaailmaan liittyvissä kysymyksissä tai esimerkiksi tiloja, joissa voit omassa rauhassa työskennellä ja toimia. Lupaan tehdä parhaani ja jos en jotakin heti tiedä, lupaan ottaa siitä selvää.

Hyvä, sujuva asiakaspalvelu ja asiakkaan yritystarpeiden huomioiminen on minulle nyt tästä eteenpäin sydämen asia. Uskon että työssäni kohtaan aktiivisia, innovatiivisia yrittäjiä joiden tarpeisiin voimme vastata auttamalla ja opastamalla. Odotan innostavia kohtaamisia, toimivaa vuorovaikutusta ja positiivista energiaa. Lähdemme aina siitä että Sinua palvellaan, kuunnellaan ja hoidetaan omalta osaltamme asiat kuntoon.

Työntäyteistä syksyä ja antoisaa yhteistyötä toivottaen,

Erja Salonen

yhteisömanageri